LET OP

onze

Catering Service


bel of mail
 

In de Mediterrane keuken wordt ruimschoots gebruik gemaakt van olijven en aan olijven gerelateerde producten. Het Mediterrane leven is niet alleen gezond, het inspireert, de sfeer ademt een natuurlijke rust. Veel mensen combineren daarom de rijke Mediterrane tafel met een gezellig avondje ontspannen, alleen of met vrienden. 

Het OLIJVENHUIS heeft zich gespecialiseerd in die producten die u nodig heeft om een smaakvolle Mediterrane tafel te kunnen bereiden. Naast onze verse olijven en olijfolie vindt u bij ons een groot aantal Mediterrane specialiteiten.Onze olijven en tapenades zijn geschikt voor bij een borreltje of tijdens een feestje. Patisserie is er als nagerecht, of gewoon voor bij de koffie of thee.Daarnaast verzorgen wij voor u naar eigen wens ook catering op basis van onze eigen verse producten.

In onze Mediterraan ingerichte winkel willen wij u ontvangen en begeleiden bij het maken van uw keuze en zullen u advies geven over hoe onze producten gebruikt kunnen worden. Als basis geldt: gebruik originele producten uit de streek vanwaar het recept komt. Zo past de frisse olie van Kreta goed bij een Griekse salade, en komt de volle en vlezige Spaanse olijfolie beter tot zijn recht bij chorizo en serano ham. Ook het veelkleurig decoratieve Mediterrane aardenwerk vind u bij ons. Niet alleen leuk voor het opdienen door uzelf, maar wat dacht u van een leuk kadootje?

Het begrip “Mediterraans relaxen” geven wij nu een nieuwe dimensie. Wij leveren ook producten voor lichaamsverzorging op basis van Argan- en olijfolieën. Onze cosmetica producten zijn daarbovenop biologisch geprodoceerd. Bestellen daarvan kan ook per internet.